H

V rámci zimní přípravy jsme odehráli v sobotu 20.1.2019 první ( celkem máme čtyři naplánované turnaje ) turnaj v Odolené Vodě.

Z turnaje se na poslední chvíli odhlásilo mužstvo ČLU Beroun, takže pořadatel upravil hrací systém a navýšil hrací čas na dvacet minut.

Úvodní zápas jsme zvládli na výbornou a soupeři ze Kbel jsme nedali šanci a navíc nasázeli šest branek. Byl to jeden z nejlepších výkonů na turnaji, který v každém zápase podpořila svým výkonem Eliška v brance.

V dalších zápasech proti Admiře a druhému týmu ze Kbel se nám dařila kombinace, kluci makali a „cítili“, že mohou pomýšlet na příčky nejvyšší. Oba zápasy jsme vyhráli a čekal nás poslední zápas proti Viktorce Žižkov.

Z naší strany asi nejméně povedený výkon, ale spíše rozhodly neproměněné šance, které jsme si vytvořili. I přes porážku, díky vzájemnému zápasu s mužstvem Kbel, jsme získali první místo a Štěpán Řehák se stal nejlepším střelcem turnaje.

Výsledky:

SK Třeboradice-Spartak Kbely „B“ 6:1

SK Třeboradice-FK Admira Praha 4:1

SK Třeboradice- Spartak Kbely 2:0

SK Třeboradice-FK Viktiria Žižkov 1:2

Sestava: Eliška Princová, Filip Honzárek, Franta Chramosta, Štěpán Řehák, Míša Stradiot, Venca Ouda, Tomáš Zelenka a Dan Nünning

JK