SPŘ_2007 / SC Radotín – SK Třeboradice 6:12

Vybojovat další mistrovský zápas jsme museli absolvovat nejdelší cestu v sezóně přes celou Prahu. Přivítali nás v Radotíně, na dobře připravené travičce.

Zápas jsme kontrolovali od první minuty, ikdyž domácí proti nám postavili mužstvo, které nás výškově dost převyšovalo a podle zápisu určitě opět neodpovídalo ……Urostlý brankář Maty podle fotografie úplně někdo jiný, kvalitní hráč snědčí pleti, kterého jsem vůbec v databázi SC nenašel a v průběhu zápasu se ho trenér ptal : „Kde vlastně hraješ?“

Má to vůbec význam dělat zápisy? Nebo budeme před každým zápasem provádět konfrontace?….

Ale zpátky ke hře. Kluci věděli, že pokud chtějí udržet své postavení v tabulce, měli by soupeře přehrát a získat plný počet bodů. Trpělivou hrou jsme soupeře začali přehrávat a stříleli pěkné branky. Radotínští občas zazlobili, to když gólman od své branky prokličkoval a vstřelil gól! Tři branky jsme určitě soupeři darovali, tak jako každý zápas. Pracujeme na odstranění, ale zatím dáváme branek více a to je pozitivní. 

I přes některé překážky jako bylo nedohrání Filipa ( nakopnutý lýtkový sval ) nebo nemoc Honzy a neúčast Jáchyma a Alexe, kluci odehráli dobrý zápas. Matěj s Márou odehráli nejvíce minut a patřili k nejlepším, v záloze odevzdal dobrý výkon Všéťa s Edou a Honzou Husákem. Útočníci, David, Vítek a Oliver se snažili bourat rozehrávku soupeře a jediné co budu vytýkat útoku je velmi malá produktivita. Není vidět hlad po gólu, není důraz před brankou .

Celkově palec nahoru!

Branky : 4x Matěj, 3x Eda, 2x Marek, 1x Honza, David, Martin,

Sestava: Filip Novotný, Filip a Marek Kornovi, Matěj Špitálník, Martin Všetečka, Oliver Biško, David Pivoňka, Vítek Přívratský, Eda Kukla a Honza Husák                                                                                        JK