Již typické podzimní počasí čekalo na oba týmy. „Bóřa“ se tentokrát rozhodl, že začne s pozice nehrajícího trenéra. Týmy se zahřáli a šli se na to. I s dvojicí velmi mladých rozhodčích, které přišel podpořit / zkontrolovat/ i PFS delegát.  

Už to bude asi otřepaná fráze, ale opravdu začátky zápasů béčku moc nevycházejí. Na tom by se mělo také, minimálně psychologicky, zapracovat. Ve 4 minutě sice „ Kejhyč“  vystřelil první střelu na bránu, ovšem vedle. Skoro z protiútoku hostí přišla nebezpečná střela, při které musel již „ Chmelda“ zasahovat. Další varování pro domácí přišlo následně v 18minutě, když se Pavel nedomluvil na vlastní polovině s „Pokym“, toho využil hostující Štěpán, který překonal i Chmeldu, ale míč se odrazil od tyče pryč. Horší chvilky zažili třeboradičtí jen o pár minut později. To běžela 20minuta a hosté zahrozili tak, že z pravé strany obstřelil znovu u „ Chmeldu“ a míč si zahrál s oběma tyčemi brány biliár a naštěstí zamířil následně ven a domácí nebezpečí zažehnali. Naštěstí ve 28minutě přišlo zaváhání Gordicu, když domácí poslali centr do vápna, obránce jen patičkou míč zbrzdil, ovšem na malé vápno dobře naběhl „ Novas“ H. a míč sklepl okolo brankáře do brány – 1:0.  Bohužel to bylo na delší dobu poslední „Novasovo“ fotbalové potěšení, protože o pár minut později svedl nevině vyhlížející boj tělo na tělo na půlce hřiště, po kterém odešel ze hřiště s bolestivou grimasou a držící se za již jednou operované levé rameno. V poslední pětiminutovce prvního poločasu bylo asi nejvíce zajímavých situací celého zápasu. 41 minuta a dobře hrající hostující 7 – Štěpán – se dostal ve velkém vápnu ke střele, ale naštěstí vedle brány třeboradických. O minutu později naopak Pavel Ž. nebezpečně vystřelil, ovšem těsně vedle. No a když už se zdálo, že se do šaten půjde za nezměněného stavu, přišel centr Gordicu do vápna, který byl mírně přetažený a hostující na rohu malého vápna chytře hlavičkou přeloboval všechny, včetně „ Chemeldy“ – 1:1

V druhém poločasu se hrálo hlavně mezi vápny, a i když domácí byly o málo více aktivní než v prvním poločasu, bylo to většinou bez nějakých velkých příležitostí. Maximálně zaujal v chladu výlet v  55minutě „ Boři“ / který do druhého poločasu již nastoupil na svém místě stopera / až do vápna Gordicu, ale těsně předtím než stačil zasáhnout, byl u míče hostující gólman. Nebo až v 77minutě Figiho hlavičkový oblouček ve vápně, kdy mířil bohužel těsně nad Gordic bránu.

Sestava: Chmelíček – Šonský Jiří ( 46min Jehlička ) , Todt, Češpivo, Žofák M. – Lhota ( 85min Zima ), Pokorný, Novák J.( 38min. Kyncl )  , Novák P. – Kejha, Žofák P.  / na lavici byl ještě připraven Průša A. /

Slovo trenéra: Tento zápas jsme měli vyhrát. Se slabým soupeřem jsme opět prospali první poločas. Tedy spíš prochodili. Žádný pohyb bez balonu, spoustu zkažených přihrávek, málo bojovnosti. Naštěstí nás, jako už po několikáté, podržel Chmelda. Ve druhé půli se to trochu zlepšilo. Soupeře jsme tlačili, ale bohužel vítězný gól se nám dát nepodařilo. Ztracené dva body. Dík všem co přišli.