Před utkáním měl trenér plnou hlavu starostí, jelikož z původní nominace na zápas se z různých důvodů omluvila hned čtveřice mušketýrů: Porthos, Athos, Aramis a d’Artagnan, vlastně Sam Střelka, David Jiroušek, Jakub Špitálník a Dan Knotek. Zápas proti  Čakovicím je však pro kluky vždy velmi prestižní, a proto nebyl problém hledat náhradníky.  Poslední  povolaný Adam Duchek byl sice povolán za 5 minut dvanáct a o pár minut nestihl začátek zápasu, ale hlavně, že dorazil.

Vzhledem k tomu, že někteří hráči již měli jedno utkání v nohách a bylo otázkou, kolik jim na dnešní utkání zbylo sil, vyzkoušeli jsme jednu změnu oproti minulým utkáním a to  střídání dvou kompletních pětek. Začátek zápasu nám však moc nevyšel a brzy jsme prohrávali 2:0. Z brejkové situace však dokázal chladnokrevně snížit Adam Duchek na 2:1. Domácí Čakovice hrající v té době po větru však potvrzovali, proč právě oni vedou naší tabulku a přestože jsme nehráli špatně, tak postupně zvyšovali svůj náskok, až na poločasový stav 6:1. Poločasová změna stran a lehký vítr v zádech však jakoby přesunul část energie do našich řad. Speciálně Dan Procházka si byl asi o přestávce dát malou svačinku v podobě tatarského bifteku J. Góly již nepadali jen do naší sítě , ale ve větším počtu i do té čakovické. Nejvíce se činil právě Dan, který si rozjel takový svůj malý brankostroj. Jeden gól ze sólového úniku a další z dorážky. Danova procitnutí si povšiml i trenér, proto v momentě, kdy měl Pepa kopat roh, jsme udělali rychlé střídání Dana za Matyho, Dan si naběhl na zadní tyč, završil hattrick a šel opět přepustit roli útočníka Matymu. Dobrá práce! Nějaký ten gól samozřejmě vstřelili i domácí, ale ty pro nás nejsou důležité. J  Musím kluky pochválit za bojovnost a hlavně za fyzickou vytrvalost, jelikož v poslední čtvrtině jsme měli daleko víc sil než čakovičtí a domácí jsme v této části hry jednoznačně přehrávali. A přišly i góly. Nejprve se trefil David Plicka pěkně do šibenice, a potom úřadoval  démon Dan a jeho v tomto zápase vrchní nahrávač Pepa – Dan vstřelil svůj 4. a 5.gól! Nejprve opět z dorážky po rohu a poté po přesně provedeném přímém kopu do levé šibenice. Moc bych za to nedal, že se byl na zápase podívat i jeden sparťanský kanonýr, a že ho Danův 5-ti gólový příspěvek inspiroval v odpoledním utkání s Jihlavou J. Dá se říci, že třeboradické góly v tomto utkání stříleli jen Dan a brankáři (Adam a David). Za konečný výsledek 13:7 pro Čakovice se rozhodně stydět nemusíme. Naopak, i přes drobné chyby jsem s výkonem všech hráčů velmi spokojen.
Hodnocení hráčů: David Plicka, Adam Pěč,  Josef Lukavský, Matyáš Hromas, Alex Kamody, Adam Duchek, Ondřej Čáp, Sebastian Štock, Filip Korn, Marek Korn, Dan Procházka – VŠICHNI POCHVALA ZA BOJOVNOST, VYTRVALOST A RADOST ZE HRY!!!

Góly: Dan Procházka  5, David Plicka, Adam Duchek.
Sestava: David Plicka, Adam Pěč,  Josef Lukavský, Matyáš Hromas, Alex Kamody, Adam Duchek, Ondřej Čáp, Sebastian Štock, Filip Korn, Marek Korn, Dan Procházka.

Hráč zápasu za SK Třeboradice: David Lafata ……   pardon, vlastně Dan Procházka

trenér M. Plicka